Over ons

OVER HET GROENE HART KOERIERSDIENSTEN

Het Groene Hart Koeriersdiensten is een jong en flexibel koeriersbedrijf met medewerkers die vakmanschap en ervaring hebben. Een van de belangrijkste argumenten voor het kiezen van een koeriersdienst is, dat u er blindelings op moet kunnen vertrouwen dat uw zendingen op tijd aankomen.

Flexibiliteit is een van onze sterkste kanten. Ook buiten “normale” kantooruren staan wij tot uw beschikking. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer dan met woorden willen wij u graag laten ervaren dat wij doen wat wij zeggen. Daar is maar 1 manier voor. Schakel ons in en u zult merken dat Het Groene Hart Koeriersdiensten een uitstekende service biedt.

GESCHIEDENIS: HET GROENE HART KOERIERSDIENSTEN

Het Groene Hart Koeriersdiensten is opgericht op 1 november 2000. Jeroen de Vries en zijn vrouw Liane begonnen met 1 auto. In januari 2014 is Ernst-Jan van Eck, die hier inmiddels al 12 jaar werkzaam was ook aandeelhouder geworden. Sindsdien runnen Jeroen en Ernst-Jan samen, uiteraard met behulp van 15 collega’s, het bedrijf.

Inmiddels bestaat de vloot uit totaal 15 auto’s van verschillende formaten. Afgelopen jaar is Het Groene Hart Koeriersdiensten dan ook verhuisd naar een andere, ruimere locatie met moderne faciliteiten om u als klant in de toekomst goed te kunnen blijven bedienen.

Bedrijfsvideo

Wilt u een rit laten inplannen of een offerte aanvragen?

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN